Konténer rendelés Budapest

Konténer rendelése Budapesten olcsón, gyorsan, 06 30 90 30 300. Megbízható konténeres sittszállítás, Budapest konténer!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Budafok régiójában konténer rendelés, akár azonnal 06-30-944-3839!

Konténer Budafok ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres Budafok Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Budafok területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás hétvégén is!
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Olcsó konténeres szállítás Budafok vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Budafok területén hívása után mindjárt megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06 30 944-3839! Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról! konténer rendelés telefonszám Budafok

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Budafok vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Budafok övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839! Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól! konténer rendelés hétvégén Budafok

Zöldhulladék elszállítás Budafok vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés Budafok, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Budafok +36 30 944 3839. Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón. Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön. Hulladéklerakónk nyitvatartása: Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Budafok övezetében?

 1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Budafok egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

konténeres hulladékszállítás Budafok

Néhány hasznos tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
 • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába pakolja.
 • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató tudnivaló az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
 • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás! Rugalmas konténeres sittszállítás Budafok régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 66
Heti: 2
Havi: 68
Össz.: 244 447

Látogatottság növelés
Oldal: Konténer Budafok
Konténer rendelés Budapest - © 2008 - 2021 - kontenerrendeles.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »